GÅ PÅ OPDAGELSE I VORES MENUKORT
Hos Rankin Park tilbyder vi en sund og varieret menu, hvor du kan sammensætte din egen unikke oplevelse ud fra vores Rankin Retter eller vores Byg-Selv brunchkort. Vi har byens mest spændende udvalg, fra brunch til frokost og aftenmenuen, med en masse kærlige lækkerier indimellem.
Jule menuen til frokost & aften
Dips & snacks
En for 70,- eller tre for 200,-
Nocellara oliven & mandler
Fetacreme med brød
Bagt tomat dip med brød
Sprød pani puri med urtecreme & seaweed caviar
Hjemmebagt surdejs brød med urtesmør
– nok til to… 40,-kr
FROKOST Retter
Rankin Retterne er en samling af mindre dele-venlige retter. Vi anbefaler derfor, at i deler et lidt forskelligt eller selv tager to til frokost og tre/fire til aften.
GF = GLUTENFRI, VG =VEGANSK, LF = LAKTOSEFRI, (VG)/(GF) = kan laves vegansk/glutenfri
Karameliserede pork belly på blomkålspuré * 120,-
Vesterhavsfisk i hvidvinssauce med crudité * 125,-
Fanø Laks med seaweed caviar & malt knas * 135,-
Risotto med svampe * 120,-
Burrata, tomat creme, boghvedekerner, ristede surdejsbrød * 125,-
Chevre Chaud (gedeost) med spæde salater & syltede valnødder * 135,-
Grønkålsalat med æbler, pærer, ristede hasselnødder & feta * 125,-
Cæsar salat med kylling og croutoner * 130,-
Waldorf ala Rankin; spidskål, valnødder, vindruer, selleri, parmesan & mormordressing* 130,-
Svampe pasta, parmesan & persille * 125,-
Pommes Anna, pisket creme fraiche * 85,-
JulePlanken
Tre juleretter på én planke med dessert. En anderledes, lækker ‘julefrokost’ * 275,-
- Fyldt croissant med hjemmelavet hønsesalat & syltede rødløg
- Smørstegt rugbrød, flødeost, Fanø Laks, seaweed caviar & microgrønt
- Rosastegt andebryst på grønkålsalat med ristede nødder & friske bær
Dessert: Risalamandemousse med Amaretto syltede kirsebær
*fra lørdag 22/11/25
Åben Sandwich / burger
Chunky Chicken; Surdejsbrød, hjemmelavet hønsesalat, sprød serrano, syltede rødløg & salat til * 200,-
Rankin Burger; ‘Den klassiske’, oksekød fra Guldager Highland Cattle, smoked cheddar cheese, syltede rødløg, chilimayo, grønt & sprøde kartofler * 230,-
Aftenkort
Efter kl 17:00 kan du ud over vores Rankin Retter også bestille fra vores aftenkort.
FORRET/SMÅ RETTER:
Torskerillete med sprød crudité & ristede rugrød * 135,-
Fanø Laks med seaweed caviar & malt knas * 135,-
Cæsar salat med kylling * 130,-
Burrata med creme af soltørrerede tomater & brød * 125,-
Waldorf ala Rankin; spidskål, valnødder, vindruer, selleri, parmesan & vinaigrette * 130,-
HOVEDRETTER:
Rosastegt andebryst med puré, rosenkål, Pommes Anna & andesky * 335,-
‘Den klassiske burger’, oksekød fra Guldager Highland Cattle, smoked cheddar cheese, syltede rødløg, chilimayo, grønt & sprøde kartofler * 230,-
250gr Rib-eye, glaseret beder, pommes Anna, jordskokker & rødvinssauce * 355,-
Risotto med svampe * 225,-
– tilkøb pandestegt sprød vesterhavsfisk * 70,-
Dessert
Gammeldags æblekage med flødeskum & knas * 85,-
Brownie med salt karamel & vaniljeis * 95,-
Risalamande mousse med hjemmesyltede kirsebær * 95,-
Til børn
Frisk Fisk * 150,
Vesterhavsfisk, kartofler, grøntsager & sauce
Pasta * 135,-
Frisk pasta med svampe sauce
Børne Burger * 150,-
Oksekød fra Guldager Highland Cattle, ost, salat, svampe mayo, syltede rødløg. Med ovn bagte kartofler & aioli
Ice Ice baby * 50,-
Vaniljeis & mango sorbet med skumfiduser
Vores koncept er enkelt, præcis som vores mad!
Vi tror på, at livet ikke skal kompliceres, og vores mission er at gøre det let for dig at vælge et sundt og tilfredsstillende måltid. Vores motto er ‘Quality over Quantity’ – for det er ikke mængden, men kvaliteten, der gør et måltid uforglemmeligt.
Vi bruger altid friske og økologiske råvarer, så vidt det overhovedet er muligt, fordi du fortjener det bedste.
Kom og lad dig forføre – med god samvittighed!