Events

Event Kalender

Bobler & Bøf i Gårdhaven

Lørdag den 5. juni

Det er Fars Dag, det er lørdag, og det er sommer! Vi tænder op i grillen og forkæler jer med et glas bobler, når i kommer. Så er der Dips Delux selvfølgelig, en bøf – stegt lige som du vil ha det, med lækker økologisk bryder smør, en masse lækkert grønt sommer tilbehør – og er vi heldige, sker det hele i Esbjergs hyggeligste gårdhave (regner det, kan vi selvfølgelig rykke inden for).
Skal du med?? Ring 75101070 eller skriv til ea@rankinpark.dk, hvis du skal ha bord.
Bøf & Bobler:
– Et glas bobler når i kommer.
– Snacks & Rankin Dips med hjemmelavet knækbrød.
– 225gr Ribeye steak grillet under åben himmel, præcis som du vil ha det.
– Hjemmelavet chili/lemon smør.
– Knuste, sprøde kartofler.
– ‘Summer sunshine’ med hvide & grønne asparges, kerneknas & parmesan.
En hyggelig, intim, aften med begrænset plads. Vi glæder os til at hygge sammen med os.
pris: 425,-kr per person.

 

brunch

Kunst & Kvinder

Tirsdag den 17. juni

En aften for alle sanserne i selskab med to fantastiske kvnder. Kunstner Agnete Brink fortæller om kvinder i kunst, og hvordan de inspirerer og fascinerer hende.
“Jeg inspireres og forelskes i de kvinder jeg maler – jeg foreviger dem og de lever videre gennem mig og alle der lader sig inspirere og forelske”.
Gennem sit kunstprojekt ‘Kvinder, der forandrer verden’ arbejder Agnete med FN’s femte verdensmål; at fremme kvinders og pigers universelle rettigheder og muligheder.
Sangerinde Kirstine Bonde vil denne aften synge og fortælle om sit liv i musikken, og vejen fra opera og musical til singer/songwriter og stemme coach.
“Stemmen er min store passion og omdrejningspunktet i alt jeg beskæftiger mig med. Min mission er, at folk forstår hvad stemmen rummer af skatte og ressourcer, og dermed formår, at stå stærkt i krop og sind og være den mest autentiske udgave af sig selv.”
Sammen med foredrag og musik er der snacks fra Rankin Park og et glas bobler til alle.
Prisen er 345kr inklusiv foredrag, musk, snacks og bobler.
Billetter købes ved at skrive til ea@rankinpark.dk.
Arrangementet er selvfølgelig Corona-venligt og i bliver seatet med dem i booker sammen med. Alle billetter skal mobile-pay’s ved bestilling og er ikke refunderbare.