Events

Event Kalender

Ølsmagning

Fredag 13. august 19-21

Kom med på en rejse gennem øllets historie, fra de klassiske stilarter, til pilsnerens overtag til genopstandelsen af øl som et kvalitetsprodukt.
Vores gamle barchef Rasmus Kroer, er uddannet ølsommelier fra Hotel og Restaurantskolen i København, og det har selvfølgelig givet anledning til en gæstevisit.
Vi skal smage 7 forskellige øl; både de klassiske stilarter, nyklassikerne og noget af det, der er på vej frem og virkelig vinder indpas, på både den danske og internationale craft beer scene. Det vil blive en blanding af godt øl fra danske bryggerier, og et par smutture til andre steder rundt i Europa.
Pristanker:
495 inkl. spisning. Vi laver en lækker Rankin Tapas der passer til øl!
Smagningen vil vare 2 x 45 minutter med pause halvvejs.
Billetter kan købes ved at skrive til ea@rankinpark.dk. bemærk der er max 50 pladser. 

 

ølsmagning

Have fest – Live Musik & Grill i gårdhaven

Torsdag 19. august fra kl 18.

Vi fejre sommeren med en hyggelig sommerfest i gårdhaven.
Fra kl 18:00 kommer Kødriget og tænder op i grillen. Menuen følger, men du ved jo at det bliver godt! Sammen med mørt grillet kød, er der selvfølgelig de velkendte Rankin Salater – de bedste af to verdner.
Kl 19 kommer Acoustic Coffee og spiller for os. Rikke Egholm, Mikkel Schack & Susanne Kristensen sætter stemningen med deres fortolkninger af velkendte sange fra 80’erne til 00’erne. En unik oplevelse med smukke vokaler og stærk guitar.
Bord kan reserveres til mad & musik. Skriv til ea@rankinpark.dk
Mere info om menuen følger.