Privat Fest

Privat fest på Rankin Park

Vi ELSKER en god fest! Hvad end du tænker et romantisk bryllup, en festlig rund fødselsdag, hyggelig konfirmation, inspirerende firma/netværk/kunde aften, så har vi lokalt til det. Ingen fest er ens – jeg tilrettelægger hver eneste fest og begivenhed efter dine ønsker. Alt kan lade sig gøre – vi skal bare mødes, samle vores idéer, være kreative og så over vi ellers en fest du sent vil glemme. Overlader du alt det praktiske til os, kan du trygt stole på at, du får præcis hvad du ønsker, og du kan være stolt, afslappet og glad vært, der bare skal fokusere på dine gæster og på at ‘have a good time’
Vi har allerede nu holdt en masse dejlige fester – se hvad nogle af vores gæster siger om os.
Skal vi holde din næste fest?? Så ring 61664940 og lad os stikke hovederne sammen.
Ea Gram-Rankin

 

Vores datters konfirmations fest.

September 2020 blev vores datter endelig konfirmeret, efter at hendes konfirmation var blevet aflyst første gang pga Corona.
Vores datter ønskede at festen skulle holdes på Rankin Park. Et sted som oser af hygge og næsten en hjemlig atmosfære.

Det var vigtigt, at omgivelserne afspejldede, at det var en fest for et ungt menneske.
Vi mødtes med Ea, hvor vi sammen fik talt om, hvad vi ønskede at få serveret til festen. Her kom Ea med mange gode ideer, som vi kunne bruge. Der var ingen hindringer, men derimod mange muligheder, så det kunne blive den perfekte fest. Og det blev det. En fest som vi alle mindes med glæde.
Vores bedste anbefaling til Rankin Park, for at være med til at give vores datter den perfekte fest.

Ellen og Torben Mortensen

“Vores bryllup på Rankin Park var mere, end hvad vi havde drømt om. Vi var frem mod brylluppet i tæt kontakt med Ea, som fik os til at føle os hjemme på Rankin Park, så vores bryllup fik et helt personligt præg. Der blev sørget for alt, og det var langt fra en pakkeløsning – men en bryllupsfest efter vores ønsker. Ea og hendes skønne medarbejdere var med til at gøre vores bryllupsdag helt uforglemmelig for os og vores gæster.”

 

Susanne & Dennis Skøtt

Ea er den fødte festplanlægger, og vi har været i de bedste hænder fra start til slut, som i øvrigt ikke slutter ved festen. Ea tager sig tiden hele vejen igennem processen, og den rundes af på en perfekt måde på bagkant af festen. Ea, hendes team og fantastiske rammer har sikret, at vi fik den fest, vi drømte og meget mere til! Hvis man vil sætte sit eget præg på en fest eller arrangement, og hvor man får den bedst tænkelige rådgivning under vejs, så er der kun et sted at gå hen – Rankin Park.

Kirstine & Kasper Rønn

Send en besked 

Åbningstider

Mandag: lukket

Tirsdag – torsdag: 10-22

Fredag – lørdag: 10-23

Søndag: 10-14

Bemærk at vi generelt lukker når hyggen slutter – nogle dage er det før de tider, der står her, og andre dage er det senere… Køkkenet lukker kl 20 med mindre andet er aftalt.

Tlf
75 10 10 70
Email
ea@rankinpark.dk
For mad bestillinger skriv til
Bestilling@rankinpark.dk