Om Rankin Park

Om Rankin Park

Rankin Park var en stille drøm for mig i mange år. 

Efter at have boet i London i 14 år (med de-tours til San Francisco og Cape Town)  vendte jeg, som nybagt mor, snuden mod Danmark for at være tættere på min familie. Jeg vinkede farvel til en god karriere som Sales Director, for et stort svensk teknologi firma, for at skabe et liv i familiens tegn.

Det var en kæmpe omvæltning, at flytte tilbage til Esbjerg efter så mange år i udlandet, hvor ikke kun karriere, men også lækre rejsemål, et liv bag på en motorcykel og et aktivt social liv havde været overskrifterne.

Efter 1.5 år med et uinspirerede og røv-kedeligt job i Esbjerg – og endnu en baby – sagde jeg farvel til 8-16 og tog springet….
Jeg lejede lokalerne i Skolegade, og mens et hold lokale håndværkere knoklede for at få de gamle kontorlokaler, til at ligne en café, arbejdede jeg dag og nat på at få samlet mit concept og blive klar til åbningen.
Uden nogen form for erfaring eller synderligt stærke forudsætninger, stod jeg for ALT; konceptet, menuen, opskrifter, hjemmeside, all the legal stuff, økonomi, tilladelser og bevillinger, marketing, logo & design, ansættelse og træning af personale osv osv. Under Pippis velkendte motto ‘Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt’ blev Rankin Park (til trods for mange skeptikere) skabt.

4 år senere er jeg pave-stolt af min tredje baby og alt hvad den er. Jeg har det mest fantastiske team, jeg får lov til at udleve alle mine drømme, og jeg har skabt noget som Esbjerg ikke vidste de manglede. Drømmen om at skabe en anderledes café, der rummer alle, som bygger på sund, grøn mad, et bæredygtigt miljø, økologi, støtter lokale leverandør og som altid siger ‘ja’ lever jeg med hver dag – hvor heldig er jeg lige??  Jeg ånder og lever for Skolegade 41-43, og sammen med Mason og Mila (7 og 5 år gamle) gør vi hvad vi kan for dig; som vi siger ‘bruger du en time hos os, skal det være den bedste time, du havde den dag!’. 

Jeg glæder mig til at se dig på caféen.

De bedste hilsner
Ea Gram-Rankin

Inspiration

Følg med i livet på Rankin Park på Facebook og på Instagram.