Julefrokost på

Hold årets julefrokost på Rankin Park

Booking af året julefrokoster er i gang – og hos Rankin Park har vi sammensat en lækker menu, du og dine medarbejdere, venner eller familien kan nyde i vores hyggelige omgivelser.

Vi har sammensat en julemenu, hvor det mindre eller større selskab, kan holde en hyggelig julefrokost.
Vores julefrokostmenu er for jer, der værdsætter lækker mad, hygge, autentisk julestemning, gode vine, og en julemenu, der går ud over den traditionelle buffet.

Hos os handler det altid om kvaliteten i de små detaljer – og årets julefrokoster, er naturligvis ingen undtagelse. Fra den kreative julemenu med alt fra laks og gris til and og franske kartofler, til de udvalgte vine og øl. Vi har simpelthen tænkt ægte julehygge ind i det hele – inklusiv den hjemmelavede risalamande og lækker portvin.

Nedenfor kan du se vores menu, men lad mig lige sætte stemningen: Forestil dig, at vi har pyntet hele caféen op med levende lys, julekugler og lyskæder. Maden bliver tallerken anrettet, og vinen serveres generøst i glasset, snakken går og alle svømmer i julehygge og nærvær med kolleger.

Vi lover, at gøre vores ypperste for at I får en magisk julefrokost, I aldrig glemmer.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til jul på Rankin Park.

 

De bedste julehilsner
Ea Gram-Rankin

Menuen

Velkomst…
Velkomst bobler & snacks

Første servering…
Fanø Laks med syltede fennikel
Blinis med seaweed caviar
Brød & rugbrød

Anden servering…
Mini tærte med grillet gedeost og valnødder
Julesalater med pærer, klementiner, saltede mandler & vinaigrette

Tredje servering…
Karamelliseret svinenakke med æblekompot
Stegte kartofler

Fjerde servering…
Rosastegt andebryst med andesky
Waldorf a la Rankin med grønkål & druer
… & fransk kartofler….

Dessert…
Julekoldskål med kirsebær sorbet & ristet mandelknas

Oste…
3 slags oste med sødt og knækbrød
(tilkøb 75,- kr./p.p.)

Kuvertpris…
Snacks & bobler
5 serveringer
Kaffe til desserten

595,-

Alle de drikkevarer i ønsker er altid muligt:

Kolde snaps
Julebryg
Lækre cocktails

Cognac til kaffen
Sodavand & safter
Lækker vinmenu

Julefrokost i Esbjerg hos Rankin Park

Hold årets julefrokost i Esbjerg på Rankin Park

Velkommen til Rankin Park, en lille hyggelig café i hjertet af Esbjerg. Her hos os kan du holde en magisk julefrokost i Esbjerg på sin fineste måde. Vi inviterer dig til at træde ind i vores varme og indbydende café, hvor vi skaber en atmosfære fyldt med julemagi og smagfulde fornøjelser.

Julefrokost i Esbjerg er en tidløs tradition, og hos Rankin Park fejrer vi den med stor hengivenhed. Vores café er kendetegnet ved sin intime atmosfære og unikke charme, der giver dig følelsen af at være hjemme hos gode venner. Vi har nøje sammensat vores julefrokostmenu med en blanding af klassiske favoritter og kulinariske overraskelser.

Vi byder vores gæster velkommen i vores smukt dekorerede café, der emmer af julestemning med et glas velkomstbobler. Julelys, gran og varme farvetoner skaber en magisk atmosfære, der straks vækker din indre juleglæde. Det er her, at familie, venner og kolleger samles og deler øjeblikke af ren glæde og samvær.

Vores glade og smilende personale sørger for, at du føler dig velkommen og forkælet fra det øjeblik, du træder ind. Vi stræber efter at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor du kan nyde din julefrokost i Esbjerg uden bekymringer.

Rankin Park er mere end bare en café – det er et sted, hvor tradition og hygge mødes. Kom og oplev den ægte smag af jul hos Rankin Park, hvor julefrokosten i Esbjerg bliver til en uforglemmelig oplevelse, der vækker dine sanser og fylder dit hjerte med juleglæde.