Julefrokost på

Hold årets julefrokost på Rankin Park

lørdag 25/11 eller fredag 1/12.

Booking af året julefrokoster er i gang – selvom vi kun lige har startet sommerferien.

Julefrokosten er der, hvor virksomhedens medarbejdere rigtig skal forkæles, og i år vil vi gøre vores til, at I kan gøre netop det.
Vi har planlagt to fredage, hvor det mindre selskab, kan holde en helt unik julefrokost.
Vores julefrokostarrangement er for jer, der værdsætter lækker mad, live musik, hygge, autentisk julestemning, gode vine, og en julemenu, der går ud over den traditionelle buffet.

Hos os handler det altid om kvaliteten i de små detaljer – og årets julefrokoster, er naturligvis ingen undtagelse. Fra den kreative julemenu med alt fra sild og gris til and og franske kartofler, til de udvalgte vine og den skønneste live musik. Vi har simpelthen tænkt ægte julehygge ind i det hele – inklusiv den kolde snaps og lækker portvin.

Nedenfor kan du se vores menu, men lad mig lige sætte stemningen: Forestil dig, at vi har pyntet hele caféen op med levende lys, gran og lyskæder. Musikken leveres at den forrygende trio Anja Møllerskov, Nanna Gundersen & Jacob Jensen. Maden bliver tallerken anrettet, og vinen serveres generøst i glasset.

Vi lover, at det bliver magisk og en unik julefrokost, I aldrig glemmer.

 

Vi har begrænset antal pladser, men tager bookinger allerede nu.

Har det interesse eller ønsker du at tale om en mulig booking, så kontakt mig på tlf. 61 66 49 40 eller ea@rankinpark.dk.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til jul på Rankin Park.

De bedste julehilsner
Ea Gram-Rankin

Menuen

Velkomst…
Velkomst bobler & snacks

Første servering…
Fanø Laks med syltede fennikel
Jannes stegte sild
Brød & rugbrød

Anden servering…
Mini tærte med grillet gedeost og valnødder
Julesalater med pærer, klementiner, saltede mandler & vinaigrette

Tredje servering…
Karamelliseret svinenakke med æblekompot
Stegte kartofler

Fjerde servering…
Rosastegt andebryst med andesky
Waldorf a la Rankin med grønkål & druer
… & fransk kartofler….

Dessert…
Julekoldskål med kirsebær sorbet & ristet mandelknas

Oste…
3 slags oste med sødt og knækbrød
(tilkøb 95,- kr./p.p.)

Natmad…
Gourmet sandwich

Kuvertpris…
Snacks & bobler
5 serveringer
Kaffe til desserten
Natmad kl 24
Live musik med Anja Møllerskov & co.
595,- (ekskl. moms)

Vinmenu til alle serveringer –
400,- (ekskl. moms)Øvrige drikkevarer er altid muligt:
Kolde snaps
Julebryg
Lækre cocktails
Cognac til kaffen
Sodavand & safter
Udvidet vinkort

Det med småt

Vi har begrænset antal pladser til disse julefrokoster, og ønsker at lave en eksklusiv, hyggelig og unik oplevelse for alle gæster. Bemærk at vi har meget begrænset pladser til denne aften.

Vi starter kl. 18 og live musikken slukker kl. 00, hvorefter vi har en festlig playliste klar.
Vi lukker festen kl. 01.30. Fortsætter jeres fest er alle byens gå-i-byen steder kun få meter væk.
Bord kan bestilles til min. 6 personer.
Ved booking af bord, opkræves et depositum på 2000,-kr. Da vi har et meget begrænset antal pladser, og ønsker at aftenen skal være en succes for alle, er bookingen er bindende, når den er skriftligt bekræftet. Den kan annulleres uden beregning, senest 1. september. Derefter er depositum tabt. Der kan reduceres i antallet (med max 10%) indtil 3 uger før selskabet, uden tab af depositum. Derefter faktureres det aftalte antal kuverter.

Ændringer i menuen kan forekomme. Vinmenuen fastlægges i oktober med vine, der passer perfekt til maden.

Har I særlige ønsker til os, så kontakt os. Vi gør alt for at tilrettelægge den perfekte fest for netop jeres selskab. Vi fanges på 61664940 eller ea@rankinpark.dk

Alle priser er ekskl. moms.

Vi håber at alle vil være med til at skabe en helt unik julestemning på Rankin Park!

Julefrokost i Esbjerg hos Rankin Park

Hold årets julefrokost i Esbjerg på Rankin Park

Velkommen til Rankin Park, en lille hyggelig café i hjertet af Esbjerg. Her hos os kan du holde en magisk julefrokost i Esbjerg på sin fineste måde. Vi inviterer dig til at træde ind i vores varme og indbydende café, hvor vi skaber en atmosfære fyldt med julemagi og smagfulde fornøjelser.

Julefrokost i Esbjerg er en tidløs tradition, og hos Rankin Park fejrer vi den med stor hengivenhed. Vores café er kendetegnet ved sin intime atmosfære og unikke charme, der giver dig følelsen af at være hjemme hos gode venner. Vi har nøje sammensat vores julefrokostmenu med en blanding af klassiske favoritter og kulinariske overraskelser.

Vi byder vores gæster velkommen i vores smukt dekorerede café, der emmer af julestemning med et glas velkomstbobler. Julelys, gran og varme farvetoner skaber en magisk atmosfære, der straks vækker din indre juleglæde. Det er her, at familie, venner og kolleger samles og deler øjeblikke af ren glæde og samvær.

Vores glade og smilende personale sørger for, at du føler dig velkommen og forkælet fra det øjeblik, du træder ind. Vi stræber efter at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor du kan nyde din julefrokost i Esbjerg uden bekymringer.

Rankin Park er mere end bare en café – det er et sted, hvor tradition og hygge mødes. Kom og oplev den ægte smag af jul hos Rankin Park, hvor julefrokosten i Esbjerg bliver til en uforglemmelig oplevelse, der vækker dine sanser og fylder dit hjerte med juleglæde.